Jak obchodovat ve velkém a výhodně?

7.9.2022, 10:51

Vysoká poptávka nemusí nutně znamenat nedostatek komponent nebo přemrštěné ceny. Některé firmy se již díky covidu naučily nakupovat online, mezinárodně. Hlavní výhodou velkého trhu je široká nabídka i dostatečná poptávka. Odbourává problémy lokálních trhů nebo závislost na jednom obchodním partnerovi. Na merXu mohou firmy obchodovat ve velkém a sjednávat si individuální podmínky. Prodávajícím se otevírá celoevropský trh a nakupujícím obrovský výběr a ceny, které si vyjednají s prodejcem napřímo.

Co je merXu a proč by firmy měly nakupovat právě zde?

Evropský online trh merXu propojuje prodejce a kupující z celé Evropy. Můžete tak nakoupit produkty, které nejsou na lokálním trhu dostupné a navíc využít velkoobchodní nabídku nebo si vyjednat vlastní obchodní podmínky.

V současné době je zde k dispozici přes 8 milionů profesionálních produktů a služeb pro firmy. Produkty jsou zařazeny v kategoriích jako např. ochranné prostředky, stavebnictví, chemie a metalurgie, elektro, nářadí, topenářství a instalatérství, osvětlení, průmysl a strojírenství, zemědělství, firemní a kancelářské vybavení. Široká nabídka pokrývá také obnovitelné zdroje energie včetně fotovoltaiky.

Pro vyhledání konkrétního produktu stačí zadat jeho název, EAN kód nebo jméno výrobce do vyhledávače. Objednávky můžete provádět jako „koupit nyní“ nebo po individuální domluvě s prodejci. Pokud v nabídce merXu nenajdete zboží nebo služby, o které máte zájem, můžete vytvořit veřejnou poptávku.

Firmy nakupující na merXu se nemusí bát, že narazí na nespolehlivé prodejce. Všichni dodavatelé jsou před aktivací účtu na e-tržišti ověřeni. Díky tomu nakupujete se zárukou bezpečné transakce. Uživatelé mají také přístup k 10 měsíčním reportům popisujícím finanční důvěryhodnost konkrétního subjektu. Prodejci pocházejí nejen z Česka, ale také z Německa, Polska, Litvy, Estonska, Maďarska, Rumunska a Slovenska.

Kontakt s mezinárodními obchodními partnery usnadňuje interní messenger, který překládá konverzace v reálném čase. Kupující může psát zprávy ve svém rodném jazyce a zahraniční prodejce dostane automatický překlad a naopak. Z pohledu uživatelů merXu je to velmi cenná funkce. Pomocí komunikátoru můžete nejen požádat o doplňující informace, ale také sjednat detaily vlastních transakcí, které vyžadují např. jednání o ceně, individuální dodací podmínky nebo personalizace produktu.

MerXu navíc opakovaně vytváří propagační kampaně pro uživatele, jako je bezplatné doručení, garantovaný peněžní bonus, program doporučení a další.

Registrace na merXu a používání všech funkcí tržiště jsou v současné době pro kupující zcela zdarma. V podstatě mohou bez omezení využívat příležitostí, které nabízí evropský online trh.

Začněte šetřit peníze a čas vaší firmy hned teď – registrujte se a udělejte svůj první nákup na merXu!

PODÍVEJTE SE NA NABÍDKU FOTOVOLTAIKY