Tchajwanský mezinárodní fotovoltaický veletrh zve české podnikatele

3.9.2015, 16:33

Tchajpejská hospodářská a kulturní kancelář v Praze, s níž CZEPHO úzce spolupracuje, zve české podnikatele na Tchajwanský mezinárodní fotovoltaický veletrh, který se koná od 14. do 16. října a navazuje na podnikatelskou misi do Tchaj-peje organizovanou Svazem průmyslu a dopravy ČR.

Tchajwanští organizátoři připravili pro zájemce pobídky,  a to jak pro vystavovatele, tak pro návštěvníky. V rámci tohoto veletrhu tchajwanská strana nabízí potenciálním kupujícím z České republiky státní pobídku ve forme bud zaplacení ubytování nebo letenky, dle výše obratu spolecnosti za poslední tři roky. Informace o veletrhu můžete nalézt na webové stránce: http://www.pvtaiwan.com/

České firmy účastnící se fotoltaického veletrhu "Taiwan Int’l Photovoltaic Exhibition” ( PV Taiwan) v Tchajpeji upozorňujeme, že den před zahájením veletrhu 13. října 2015  proběhne v Tchajpeji od 9.00 hodin 14.zasedání Česko-tchajwanského podnikatelského výboru pro ekonomickou spolupráci. Svaz průmyslu a dopravy organizuje speciálně na zasedání výboru podnikatelskou misi. Nicméně ti, kteří se do Tchajpeje vypraví nezávisle právě na fotovoltaický veletrh, mají možnost se zasedání a následných B2B schůzek také bezplatně zúčastnit.

Informace o podnikatelské misi najdete ZDE

Podnikatelskou misi na Tchaj-wan a účast na zasedání výboru organizuje za SP Mgr. Sabina Tančevová, email: stancevova@spcr.cz, tel. 225 279 402.