Webinář se SFŽP: Jak na výstavbu FVE z modernizačního fondu

22.1.2021, 13:07

Na konci listopadu 2020 byla spuštěna předregistrační výzva pro tři programy financované z Modernizačního fondu. Jeden z nich, RES+, poskytne i prostředky na výstavbu nových fotovoltaických elektráren a bateriových systémů, o který je v současnosti velmi vysoký zájem. Zveme vás na webinář, na kterém se dozvíte, jak tuto šanci nepromarnit.

Zájemci z řad právnických osob, fyzických osob, samospráv i SVJ se však musí přihlásit do této (první) předregistrační výzvy nejpozději do 1. února 2021. Modernizační fond bude poskytovat prostředky na financování šetrných energetických zdrojů postupně až do roku 2030, a to v celkovém objemu až 150 miliard Kč.  Pro zodpovězení vašich praktických dotazů k chystaným projektům a podání předregistrační výzvy pro vás pořádáme on-line diskuzní webinář s představiteli Státního fondu životního prostředí Ivo Marcinem, ředitelem Odboru strategie Fondu a mezinárodní spolupráce, Oldřichem Mužíkem, Bohdanem Polákem, Veronikou Smolkovou a Jakubem Hrbkem. 

Webinář se uskuteční v úterý 26. ledna 2021 od 15:00 do 17:00. Internetový odkaz pro sledování obdrží zájemci o účast po registraci.

Diskuzi bude moderovat Jan Fousek, předseda Dozorčí rady Solární asociace a ředitel AKU-BAT CZ.


Organizační pokyny:

  • Webinář je určen výhradně členům Solární asociace, AKU-BATu a SME a to pouze po předchozí registraci.
  • Každý účastník obdrží svůj unikátní přístupový kód.
  • Registrace končí 26. 1. v 10.00 hod. Od této doby se již nebude možné z technických důvodů přihlásit.