Informační setkání k valné hromadě a webinář k aktuálním tématům

19.11.2020, 12:11

Dne 24. listopadu proběhne online setkání pro členy Solární asociace spojené s informačním webinářem týkajícím se aktualit v solárním sektoru.

První část programu začínající v 13:00 bude věnována informacím pro účely hlasování členů Solární asociace mimo valnou hromadu, která následně proběhne formou per rollam (na dálku). I přes aktuálně nepříznivou situaci bychom rádi prostřednictvím online prezentací představili hlavní činnost Solární asociace, návrh rozpočtu a našich aktivit pro rok 2021 (viz Program informačního setkání + přihlášení). Následné hlasování proběhne v souladu se stanovami Solární asociace pouze prostřednictvím odeslání hlasovacího lístku s podpisem člena na určenou emailovou adresu. Výzva k hlasování bude následovat po ukončení online setkání. Hlasovací lístek obdrží členové v samostatném emailu.

Hned po skončení předchozího přenosu, tedy v úterý 24. listopadu od 14:45 proběhne informační webinář zaměřený zejména na aktuálně hrozící snižování podpory solárních elektráren. Tématu se budou věnovat naši experti Dušan Horčička a Pavel Doucha. Martin Sedlák ze Svazu moderní energetiky pak přinese informace o Modernizačním fondu, ze kterého bude možno od příštího roku čerpat podporu na širokou škálu projektů spojených s dekarbonizací energetiky. Pro členy Solární asociace je webinář zdarma, zúčastnit se mohou ale i nečlenové.
Program webináře

Odkaz na sledování kterékoliv části webináře obdržíte po registraci pomocí odkazu: