Pozvánka na obchodní cestu do Číny

16.8.2019, 12:34

Zveme vás na podnikatelskou misi do Číny, kterou povede viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR František Chaloupecký. Za Solární asociaci se cesty zúčastní Jan Fousek, předseda dozorčí rady.

Týdenní cesta, která proběhne na konci září, zavede účastníky do měst Weihai a Jieyang. Kromě prohlídky zdejších průmyslových zón a návštěvy projektu environmentálního města Metal Eco City bude hlavním programem B2B jednání mezi firmami a dvojice konferencí zaměřených na čínsko-evropskou spolupráci mezi malými a středními podniky.

Hlavními body konferencí bude zprostředkování jednání s čínskými partnery pro zástupce českých firem a podpora českého exportu. Konference se bude účastnit na 200 představitelů tamějších podniků a asociací. Čínští partneři vyhledávají spolupráci především v oblasti energetiky, Průmyslu 4.0, technologií spojených s ochranou životního prostředí či vývoje nových materiálů. Během loňských ročníků bylo podepsáno několik desítek partnerských smluv a byly navázány kontakty na úrovni firem a asociací.

Veškeré výdaje v ČLR včetně hotelu, stravy a místní dopravy včetně vnitrostátní letenky hradí čínská strana. Účastníci si hradí pouze mezinárodní letenky do Číny a zpět.

Uzávěrka registrace je 30. srpna. V případě zájmu se obraťte na Petru Pískovou z naší asociace (tel. +420 774 695 620).

 
Pozvánka a předběžný program
Pozvánka a přihláška na 5. konferenci o mezinárodní spolupráci