Zvučná jména na dubnové solární konferenci

22.3.2019, 09:07

Zveme Vás na čtvrtý ročník prestižní konference SOLÁRNÍ ENERGIE A AKUMULACE 2019, která bude zasvěcena zejména dopadům nové české a evropské legislativy na solární energetiku a trendovým oblastem jako jsou aukce, akumulace energie, digitalizace či elektromobilita.

Konference bude mít tradičně mezinárodní zastoupení. Hosté z Evropské komise a asociací zastupujících obnovitelné zdroje shrnou současnou evropskou situaci na poli solární energetiky a nastíní příležitosti solárního sektoru v souvislosti se schválenými cíli podílu OZE na spotřebě elektřiny.

Kromě českých zákonodárců a zástupců exekutivy vystoupí i ústřední ředitel Státní energetické inspekce Pavel Gebauer, člen rady Energetického regulačního úřadu Vladimír Vlk a ředitel odboru elektroenergetiky Ministerstva životního prostředí Ladislav Havel, kteří poskytnou žhavé informace o postupu cenových kontrol a kontrol přeměřenosti podpory, které v poslední době všechny tři instituce realizují.

A samozřejmě nebude chybět ani prostor pro neformální diskuse či oblíbené testovací jízdy posledních modelů elektromobilů.

Konference se koná v úterý 16. dubna 2019 v pražském hotelu Occidental.

Podrobný program a přihláška na konferenci zde