Staňte se členem CZEPHO a získejte kalendář povinností provozovatele pro rok 2015

19.2.2015, 13:57

Pro své členy CZEPHO každoročně vydává oblíbený a praktický Kalendář povinností provozovatele FVE. Pokud chcete podpořit činnost CZEPHO ve prospěch české sluneční energetiky a získat nejen tento kalendář, ale i všechny další členské výhody přečtěte si více.

Česká fotovoltaická průmyslová asociace (CZEPHO) je největším a nejvýznamnějším oborovým sdružením, které důsledně hájí zájmy provozovatelů FVE, podnikatelů ve sluneční energetice a celého solárního sektoru v ČR.

Při prosazování těchto oprávněných zájmů se však neobejdeme bez Vaší podpory. Síla asociace se přímo odvíjí od počtu členů, které aktivně zastupuje. Členství v CZEPHO přitom přináší celou řadu výhod – vedle možnosti ovlivňovat dění kolem solárního sektoru to je pravidelný informační servis, přístup na vzdělávací a další akce asociace, odborné poradenství, přístup do členské sekce a mnohé další výhody. Více se dozvíte například ZDE.

Pro své členy CZEPHO také každoročně vydává oblíbený a praktický Kalendář povinností provozovatele FVE. Ten automaticky samozřejmě získají i všichni noví členové. Ukázku z tohoto kalendáře najdete ZDE.

Pokud chcete podpořit činnost CZEPHO ve prospěch české sluneční energetiky a získat nejen tento kalendář, ale i všechny další členské výhody stačí vyplnit přihlášku, kterou najdete ZDE. Pomocí kalkulačky pod tímto odkazem si můžete také ihned pohodlně spočítat výši svého členského příspěvku.

Se stanovami CZEPHO, aktuálním příspěvkovým řádem a kompletním přehledem členských výhod se můžete seznámit na našich stránkách www.czepho.cz.

Za Vaši cennou podporu předem děkujeme a těšíme se na setkání na některé z našich akcí.