Novým partnerem CZEPHO je společnost Sunfin Praha

4.2.2015, 13:35

Řady partnerů, kteří spolupracujících s naší asociací nově rozšířila společnost Sunfin Praha poskytující specializované služby v oblasti elektroenergetiky, inženýrství, kogenerace, fotovoltaiky a bioplynových stanic.

Česká společnost Sunfin Praha s.r.o poskytuje svým klientům kompletní Engineering projektů vycházející z bohatých zkušeností v rámci komplexních služeb jako jsou: výstavba a servis fotovoltaických elektráren (FTVE), bioplynových stanic (BPS), elektroenergetika a inženýrství, projektové práce VN, NN, EZS, hromosvody, stavební činnost, výstavba trafostanic a rozvoden, poradenství pro vysoké napětí, vypracování podnikatelského záměru a ekonomické návratnosti, organizace a správa SPV (Special Purpose Vehicle – společnost založená pro konkrétní projekt) a další služby.

Sunfin se zařadila k již více než desítce našich partnerů, mezi něž patří renomované firmy působící v oblasti obnovitelných zdrojů, technicky zaměřené vysoké školy a stěžejní oborové asociace. Více informací o společnosti Sunfin Praha najdete ZDE.